Anderen zeggen het volgende over Nienke de Klerk:

“Nienke is een enthousiaste professional. Stelt het klantbelang voorop, en is meer dan uitstekend in staat om de verwachtingen van stakeholders te managen. Opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de aanpak en resultaten die Nienke heeft behaald met haar projecten. Vooral de scrum aanpak binnen Pon opzetten en uitdragen is succesvol geweest. Vooral inhuren als je de kans krijgt!”

“Zelfstandig – Nienke regelt haar zaakjes prima.
Voortvarend – Ze weet op de juiste manier mensen in te schakelen om doelen te bereiken.
Integer – Ook als iets niet goed gaat, hoor je het.
Kundig – Nienke heeft in haar carriere vele aspecten van ICT en Management gezien
Plezierig – Samenwerken met Nienke is een genoegen.”

“Nienke is erg prettig om mee samen te werken, je weet precies wat je aan elkaar hebt en wat er van je verwacht wordt. Ik heb erg veel geleerd van haar met betrekking tot projectmanagement. In de omgang met klanten is ze erg professioneel en op momenten dat ik ondersteuning nodig had kreeg ik die ook. Ze heeft de manier van werken van de projectorganisatie op een hoger professioneel niveau gebracht in de periode dat ik met haar samengewerkt heb.”

“Met Nienke werken betekent samenwerken. Zij staat achter je, mij heeft dat de ruimte geboden om samen met mijn projectteams kwalitatief goede projecten uit te voeren, ondanks lastige randvoorwaarden.
Ze schakelt moeiteloos over van proces naar inhoud wat haar tot een allround gesprekspartner maakt. Ook zijn deze eigenschappen van grote waarde geweest bij het verder ontwikkelen van de projectorganisatie. Door haar inspanningen is de projectorganisatie verder geprofessionaliseerd in de periode dat ik met haar heb samengewerkt.”